C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin



C# programlama dilinde Object kullanımı olabildiğince önemlidir ve akıllıca bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla müteallik kapsamlı bir kılavuz:

Lafıtım: Object derslikı, C# dilindeki bütün öbür sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir dershane oluştururken özel bir baş klas belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

C# dilinde Object klası, farklı bilgi kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil etkin paradigma dokumalarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

Object kullanımında, data pazari esnasında injection ataklarına karşı önlemler alınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin mevsuk bir şekilde denetlenmemesi veya ustalıklenmemesi durumunda bu tür ataklar gerçekleşebilir.

Bu alanda veya gayrı bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz demeına gelmemektedir.

Bana koltuk tutulmak isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim sosyal medya hesaplarımı takip edebilirsiniz.

C# programlama dilinde, Object sınıfı, baş nesne türlerinin atasıdır. Object sınıfı, C# dilinde kullanılan bütün başka sınıfların ast klasıdır ve bu nedenle dilin en yapı taşı yapı taşlarından birini oluşturur.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan fen MyShape klasındaki boş string ifadesi bileğil, MyCircle klasındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Object derslikı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında data pazari ve ortaklık bünyelabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve makroletilebilir olmasını sağlamlar.

. Bir derslik oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan vesair tüm sınıflardan devralabilirsiniz. Sair sınıflar klasınızdan devralabilir C# Object Kullanımı ve sınıf tahminî yöntemlerini geçersiz kılabilir. Hatta, bir yahut henüz ziyade arabirim uygulayabilirsiniz.

Mafevkdaki verdiğim derslere göz atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut bölgeler olur. Bu sebeple öncelikle fevkdaki dersleri izlemenizi tavsiye ederim.

Interface içine metot tanımlaması yaparız yalnız emeklemleri yazmayız. Kuruluşlmasını istediğimiz kârlemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine yazıcıız.

Sıkıntı burada iki tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın ansızın zait nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ muayeneüne T bir zamanlar birden bir araba(n tane) dileme ulaşabilmekte(ihtimal) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha akıllıca bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface ovayorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *